Hekjes en looppoorten

Poort met schapenhek

Poort met schapenhek

Een looppoort wordt op maat gemaakt van degelijk eikenhout en is afgewerkt met de kastanje latten zoals u die in het Engels of Frans schapenhek aantreft. Constructie d.m.v. RVS bouten en schroeven, verlijmd. De onderlinge latafstand van de latten wordt ook op maat gemaakt. De hoogte van de hekjes en looppoorten wordt aangepast aan de hoogtemaat van uw Engels of Frans schapenhek, zo heeft u mooie bijpassende doorgang. De op maat gemaakte hekjes en looppoorten worden geleverd met twee poortpalen en hang- en sluitwerk. Daarbij valt nog te kiezen uit verschillende uitvoeringen, sluitingen en scharnierzijde. Leverbaar in verschillende maten (maatwerk). Standaard looppoort met tuinheksluiting hoogte t/m 105 cm. Prijs vanaf: €160,00 incl.

Voorbeelden van onze looppoorten, tuinhekjes en klaphekken

 

 

Looppoort A met zwarte ringsluiting

Looppoort tuinhek B stelbaar scharnier

 

Looppoort B achterzijde, stelbaar scharnier

 

Looppoort C “naturel” stelbaar en tuinheksluiting

 

Hekje met schapenhek

Looppoort met 15×15 poortpalen

 

looppoortjes

Looppoort met grendel

 

Eiken looppoort

Van deze eiken looppoort zijn meerdere uitvoeringen mogelijk. Vaak alleenstaand maar ook in combinatie met een dubbel hek als looppoort.

Eiken hekjes

Eiken hekje

hekje met ronde bovenkant

Eiken hekjes

Eiken hek

Eiken looppoort van schaaldelen. poortpalen 15×15 cm

Klaphek, hekjes

Klaphekken zijn zelfsluitende hekken (door middel van zwaartekracht) en worden vaak toegepast bij kinderboerderijen en dierverblijven, maar ook bij rasterwerk in natuurgebieden. De hekken worden uitgevoerd in kastanje of eiken, al dan niet geschaafd. Het klaphek wordt compleet geleverd met hang- en sluitwerk, 2 wiggen, een anti-doorslagpaaltje en degelijke eiken poortpalen (15×15) voorzien van diamantkop. Ook andere looppoorten zijn als klaphek te gebruiken.

Eiken klaphekjes

Eiken klaphekje

Klaphekje van eikenframe met schapenhek

 

Klaphekken

Informatie en prijzen op aanvraag.


De Hekkerij, specialist in ambachtelijk houten hekwerk