Schaaldelen

Schaaldelen

Schaaldelen

Inlands eiken schaaldelen worden bij De Hekkerij meestal verwerkt tot poorten en hekjes, maar het is ook mogelijk om hier een omheining van te maken.  De schaaldelen worden veelal bevestigd aan vierkante eiken palen. Bevestiging d.m.v. onopvallende RVS vlonderschroeven in combinatie met karaktervolle smeedijzeren kopspijkers levert een landelijk resultaat op. De schaaldelen zijn leverbaar mét of zonder schors. Losse verkoop van fijn bezaagde inlands-eiken, lariks en douglas planken behoort tot de mogelijkheden.

Landhekken, toegangspoorten, klaphekjes zijn allemaal mooi te combineren met deze omheining. De Hekkerij zoekt altijd samen met u naar de mooiste afwerking. Indien gewenst komen we vooraf ter plaatse de situatie bekijken en de offerte met u doorspreken.

Het eikenhout van de schaaldelen

Eiken is van zich zelf duurzaam en hoeft niet behandeld te worden. Inlands eiken vergrijst vanzelf  na verloop van tijd. Dit geeft het hekwerk een landelijke uitstraling.

De planken zijn fijn bezaagd en alle bijpassende poorten worden gemaakt van gedroogd eiken.

Onbekanten planken geven een unieke en natuurlijke uitstraling. Natuurlijk deze omheining ook leverbaar met rechte (bekante) planken. Sluit mooi aan bij onze landhekken, hekjes en poorten die u kunt vinden op deze site. Wij komen vrijblijvend bij u langs om over de mogelijkheden te praten.

schaaldelen

onbekante eiken schaaldelen

onbekante eiken schaaldelen 2

eiken omheining

Omheining van eiken schaaldelen

Prijzen op aanvraag.

Voor bijbehorende landhekken, klik hier…

 

 


De Hekkerij, specialist in ambachtelijk houten hekwerk