Veldhek

Veldhek

Veldhek

Het Engels veldhek en de toegangspoorten kunnen worden geleverd in grenen of eiken. Door de kenmerkende kruisverbindingen is het ondanks de afmetingen toch een stevig en star geheel. Het veldhek wordt compleet geleverd; d.w.z. incl. eiken steunpalen van 15×15 cm. en zwaar, gegalvaniseerd en verstelbaar, hang en sluitwerk. Tegen (een geringe) meerprijs zijn deze veldhekken te voorzien van extra latten om bijvoorbeeld kleine (huis)dieren binnen het hek te houden. Breedtemaat 90-360 cm. Uitvoeringen: enkel, dubbel en combinatie met looppoort is mogelijk.

Het veldhek wordt vaak geplaatst in combinatie met Post & Rail (met ronde/kwartronde of gekloofde liggers). Ook wordt een dergelijk hek vaak gebruikt als onderdeel van de omheining van paardenbakken of als toegang naar erf of weide. Lariks, eiken en douglashout vergrijst na verloop van tijd en een combinatie van deze houtsoorten vormt al snel één geheel.

De veldhekken worden op maat en naar wens links/rechts scharnierend  vervaardigd op ambachtelijke wijze, met pen- in gatverbindingen en hebben een zeer hoge graad van afwerking met oog voor detail. De houtdikte van het frame is 7 cm.Het is een 100% Nederlands product, dus geen massaproduct uit Oost Europa.

Voorbeelden van een veldhek

Veldhek

Veldhek met post and rails

Veldhek van rondhout

Veldhek met post and rail

Prijzen op aanvraag.


De Hekkerij, specialist in ambachtelijk houten hekwerk